v-ukraini-stvoryly-shtaby-u-deviaty-rehionakh-dlia-likvidatsii-naslidkiv-snihopadiv

В Україні створили штаби у дев'яти регіонах для ліквідації наслідків снігопадів

 • 38714 переглядiв

Штаби з ліквідації наслідків негоди, що супроводжується значними снігопадами в Україні, працюють у дев'яти регіонах і при Агентстві відновлення, робота ведеться цілодобово, повідомив Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, пише УНН.

Через ускладнення погодних умов на виконання рішення Державної ТЕБ та НС відучора в Україні цілодобово працюють штаби з ліквідації наслідків негоди. Організовано роботу штабу при Держагентстві відновлення, а також у Запорізькій, Київській, Кіровоградській, Миколаївській, Одеській, Сумській, Черкаській, Чернігівській областях та місті Києві

- повідомив Шмигаль у Telegram.

Деталі

Загалом до ліквідації наслідків негоди, зі слів очільника уряду, залучено понад тисяча рятувальників та більш ніж 300 одиниць техніки. "Робота ведеться цілодобово", - наголосив він.

Надано допомогу для понад 2,1 тис. людей та відбуксировано близько 900 транспортних засобів. Продовжуються заходи з відновлення електропостачання до понад 1,8 тис. населених пунктів.

Нагадаємо

Через несприятливі погодні умови на Одещині постраждали від переохолодження чи падіння дерев 13 людей. Без електроенергії в України внаслідок негоди частково знаходяться 1844 населених пунктів. 

Популярні

Новини по темі

Ілон Маск прибув до Ізраїлю

 • 28656 переглядiв

Під Мелітополем партизани підірвали автівку кадирівців

 • 31912 переглядiв

До Києва прибула віцепрезидент Єврокомісії

 • 28289 переглядiв