v-shveitsarii-dytyna-postrazhdala-v-tysniavi-koly-vidomyi-tiktoker-zibrav-pidpysnykiv-ta-skynuv-hotivku-z-drona

В Швейцарії дитина постраждала в тисняві, коли відомий тіктокер зібрав підписників та скинув готівку з дрона

 • 24309 переглядiв

У Цюріху 12-річна дитина отримала серйозні травми під час тисняви, коли тіктокер Oracle скинув 24 тисяч швейцарських франків з дрона в парку.

У Цюріху тіктокер Oracle, скинув з дрона 24 тисячі швейцарських франків у парку. Після оголошення в соціальних мережах сотні людей зібралися біля Цюріхського озера, аби зловити гроші. Внаслідок тисняви 12-річна дитина отримала серйозні травми від гострого предмета. Про це УНН пише з посиланням на Bild.

Деталі

В одному з парків Цюріха тіктокер, відомий під псевдонімом Oracle, розкидати з дрону 24 тисячі швейцарських франків у 10-франкових купюрах та повідомив про це своїм підписникам.

Сотні людей зібралися на берегу Цюріхського озера, щоб зловити купюри, які він розкидав. В ході тисняви 12-річний школяр отримав серйозні поранення гострим предметом і був терміново доставлений до лікарні. Прокуратура запустила розслідування обставин, за яких дитина отримала травми.

Акція також може призвести до проблем для самого Oracle, оскільки захід не було узгоджено з владою. За свідченнями очевидців, Oracle перебував у парку під час акції, вдягнений у свою характерну золоту маску. Інформація про його особу досі залишається невідомою.

Нагадаємо

Центр протидії дезінформації при РНБО співпрацюватиме з адміністрацією соцмережі ТікТок задля протидії поширення російської пропаганди в мережі.

Тіктокер-мільйонник Влад Шевченко і зірковий шеф-кухар Алік Мкртчян про особисте, хейт і найкращі рецепти - відео02.06.23, 11:52 • [views_2383620]

Популярні

Новини по темі

У ФРН застерігають про нові кібератаки з Китаю та росії

 • 22400 переглядiв