v-operatsiinii-zoni-osuv-tavriia-sytuatsiia-stabilna-vidbyto-3-shturmy

В операційній зоні ОСУВ "Таврія" ситуація стабільна: відбито 3 штурми

 • 22636 переглядiв

В операційній зоні ОСУВ "Таврія" ситуація стабільна. Українські військові відбили три штурми російських сил біля Малої Токмачки та Роботиного, ворог відновлює активність на Запоріжжі після 3-денної паузи.

Українські військові в операційній зоні ОСУВ "Таврія" відбили три штурми російських військ на Оріхівському напрямку біля населених пунктів Мала Токмачка та Роботине.

Про це повідомив речник ОСУВ "Таврія" Дмитро Лиховій, в ефірі телемарафону, передає УНН.

В операційній зоні ОСУВ "Таврія" ситуація стабільна. На початок доби було відбито 3 штурми ворога на Оріхівському напрямку в районі населених пунктів Мала Токмачка та Роботине

- каже Лиховій.

За його словами, росіяни поновили свою активність саме на Запоріжжі, бо ло Дня Незалежності ворог на 3 дні припинив свої наступальні дії.

росіяни знову починають вдаватися до активності малих піхотних груп, як на плацдармах Херсонщини, так і на Запоріжжі, а саме Рботинському виступі, де ворог не полишає спроб штурмів

- розповідає речник ОСУВ «Таврія».Лиховій зазначає, що також працює ворожа артилерія, БПЛА та авіація.

Нагадаємо

 На фронті відбулося 195 бойових зіткнень, з них 66 на Покровському напрямку. Окупанти завдали 3 ракетних, 79 авіаударів та понад 4000 обстрілів, ЗСУ відбили численні атаки на різних напрямках.

Ірина Колеснік

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Кулеба прибув до Брюсселя на зустріч голів МЗС ЄС

     • 54814 переглядiв