v-mzs-ukrayini-zasudili-zustrich-lukashenka-z-pushilinim-u-minsku-ministerstvo-viklikaye-posla-ukrayini-v-rb-dlya-konsultatsiy

В МЗС України засудили зустріч лукашенка з пушиліним у мінську: міністерство викликає посла України в рб для консультацій

 • 173519 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. У міністерстві закордонних справ України засудили проведення президентом білорусі олександром лукашенком зустрічі з ватажком так званої "днр" денисом пушиліним у білоруському мінську. Міністерство викликало посла України в білорусі для консультацій, передає УНН з посиланням на заяву МЗС.

Цитата

"МЗС України засуджує проведення Олександром Лукашенком зустрічі 18 квітня в Мінську з Денисом Пушиліним як спробу легітимізації цього представника російської окупаційної адміністрації в Донецьку.

Вважаємо зустріч з представником російської окупаційної адміністрації, який переховується від українського слідства за скоєння тяжких злочинів та знаходиться під українськими і міжнародними санкціями, черговим і кричущим недружнім актом з боку Республіки Білорусь, спрямованим на підтримку держави-агресора РФ", - йдеться у повідомленні.

Доповнення

Через це у МЗС вирішили викликати посла України у білорусі для консульацій.

"У зв’язку з цим МЗС України ухвалило рішення викликати посла України в Республіці Білорусь Ігоря Кизима для консультацій.Мінськ має утримуватися від подібних деструктивних кроків і припинити підтримку агресивної війни Росії проти України", - зазначили у міністерстві закордонних справ України.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    ЦНС: російські загарбники мають дефіцит "поліцейських" на ТОТ

     • 416130 переглядiв

    В Одесі чутно вибухи - ЗМІ

     • 863927 переглядiв