v-istorychnomu-palatsi-somerset-khaus-u-tsentri-londona-stalasia-pozhezha

В історичному палаці Сомерсет-хаус у центрі Лондона сталася пожежа

 • 10444 переглядiв

У Лондоні близько 100 пожежників гасили займання даху в палаці Сомерсет-хаус. Пожежа виникла в "невеликій частині будівлі", персонал і відвідувачі в безпеці, бригади залишаться на місці протягом ночі.

У центрі британської столиці Лондона близько сотні пожежників ліквідували займання у палаці Сомерсет-хаус. Про це повідомляє The Guardian, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що перший сигнал про пожежу у будівлі в центрі міста надійшов об 11:59. До гасіння вогню залучено 15 пожежних машин. За словами пожежників, полум’я охопило частину даху будівлі. Про причини пожежі інформації немає.

У Сомерсет-хаусі заявили, що пожежа виникла в "невеликій частині будівлі", весь персонал і відвідувачі перебувають у безпеці.

Як заявила помічниця комісара пожежної бригади Лондона Кілі Фостер, старовинність і оформлення будівлі становили проблему для гасіння. Бригади залишатимуться на місці протягом ночі.

Довідка

Сомерсет-хаус – колишній королівський палац, у якому мешкала королева Єлизавета І, коли була принцесою. Сьогодні у цій будівлі розміщена Галерея Курто, де зібрана велика художня колекція картин часів періоду від доби Відродження до ХХ століття.

У Туреччині евакуювали 3,5 тис. людей через лісові пожежі17.08.24, 11:47

Популярні

Новини по темі

У Німеччині хлопця замкнули у поштоматі – Bild

 • 16985 переглядiв

Удар рф по Мирнограду: в ОВА розповіли про пошкодження

 • 67792 переглядiв