ukenru
v-indoneziyi-rozpovili-pro-problemi-z-litakom-lion-air-za-den-do-padinnya

В Індонезії розповіли про проблеми з літаком Lion Air за день до падіння

 • 9922 переглядiв

КИЇВ. 30 жовтня. УНН. Заступник голови Національного комітету з безпеки транспорту Харіо Сатміко повідомив, що під час польоту напередодні у Boeing 737 MAX компанії Lion Air, який впав в понеділок через 13 хвилин після зльоту, були технічні проблеми, у тому числі ненадійні читання повітряної швидкості. Про це повідомляє УНН з посиланням на Reuters.

"Під час польоту напередодні Boeing 737 MAX були технічні проблеми, у тому числі ненадійні читання повітряної швидкості. Вірогідна причина нещасного випадку все ще досліджується", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Індонезійські рятувальники не сподіваються знайти живих після авіакатастрофи Lion Air

Харіо Сатміко також додав, що "проблема була вирішена відповідно до процедури".

Крім того, два пасажири на недільному польоті повідомляли, що вони були стурбовані проблемами з системою кондиціонування повітря та освітлення кабіни.

Як повідомляв УНН, рятувальники виявили останки 24 загиблих, поблизу індонезійської столиці Джакарти в районі, де в понеділок через 13 хвилин після зльоту впав індонезійський пасажирський літак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилися фото знайдених речей після падіння літака Lion Air

Нагадаємо, про катастрофу літака Lion Air стало відомо в понеділок, 29 жовтня. Він зник з радарів через 13 хвилин після зльоту. На борту літака перебували 189 людей, серед яких двоє немовлят і ще одна дитина.

За повідомленням МЗС, українців немає у списках пасажирів та членів екіпажу індонезійського літака Lion Air. 

Українські Національні Новини

Новини Світу