v-azerbaydzhani-zatrimali-kolishnikh-lideriv-nagirnogo-karabakhu

В Азербайджані затримали колишніх лідерів Нагірного Карабаху

 • 846450 переглядiв

КИЇВ. 4 жовтня. УНН. Офіційні джерела Азербайджану підтвердили затримання колишніх президентів Нагірного Карабаху Араїка Арутюняна, Аркадія Гукасяна, Бако Саакяна та голови парламенту ПК Давида Ішханяна. Про це пише Радіо.Азотютун, передає УНН.

Деталі 

Відповідно до повідомлень цих джерел, Аркадія Гукасяна, Бако Саакяна та Давида Ішханяна вже перевезено до Баку, а Араїка Арутюняна ще транспортують. 

Держміністр Нагірного Карабаху Артур Арутюнян повідомив Радіо Азатутюн, що він, директор Служби національної безпеки (СНБ) Нагірного Карабаху Арарат Мелкумян, міністр внутрішніх справ Карен Саргсян та керівник адміністрації президента НК Карен Шахраманян сьогодні через азербайджанський КПП прибули до Вірменії. Він не став коментувати затримання колишніх президентів та спікера парламенту, лише сказав, що коли їх проводжали, ті ще перебували у Степанакерті.

Нагадаємо

Азербайджан оголосив колишнього глава Нагірного Карабаху Араїка Арутюняна у міжнародний розшук. Разом з ним влада Азербайджану шукає екскомандувача карабахської армії Джалала Арутюняна.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У США Палата представників призначила тимчасового спікера

     • 715255 переглядiв

    Президент Ради ЄС заявив, що рф зрадила вірменський народ

     • 1848015 переглядiв

    На бєлгороднищі "гучно": губернатор заявляє про роботу ППО

     • 664762 переглядiв

    У москві лунає повітряна тривога

     • 1092773 переглядiв