usyk-znimetsia-u-hollivudskomu-filmi-razom-z-dveinom-dzhonsonom-yaku-rol-otrymav-ukrainskyi-bokser

Усик зніметься у голлівудському фільмі разом з Двейном Джонсоном: яку роль отримав український боксер

 • 108478 переглядiв

Український боксер Олександр Усик зніметься разом з Дуейном Джонсоном в голлівудському байопіку "Smashing Machin" про колишнього бійця UFC Марка Керра, де Усик зіграє роль українського бійця ММА Ігоря Вовчанчина.

Українським боксер Олександр Усик візьме участь у фільмі Smashing Machin, де він зніматиметься разом з Двейном Джонсоном. Про це пише УНН з посиланням на IMBD.

Деталі 

Зазначається, що голлівудський фільм присвячений життю колишнього бійця UFC Марка Керра. Головну роль у стрічці зіграє сам Джонсон, відомий також як "Скеля".

У біографічній стрічці Усик виконає роль українського бійця ММА Ігоря Вовчанчина, який двічі бився з Керром. У першому поєдинку українець виграв нокаутом, але бій визнали таким, що не відбувся. Натомість у другому - програв одноголосним рішенням суддів.

Усик став найкращим боксером світу незалежно від вагової категорії за версією The Ring після перемоги над Ф'юрі20.05.24, 14:37

Прем’єра запланована на 2025 рік. У фільмі також зіграють Емілі Блант, Ліндсі Гевін, Раян Бейдер.

Нагадаємо

Тайсон Ф'юрі має намір провести матч-реванш з Олександром Усиком за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі після поразки в їх першому бою.

Володимир Омельченко

Спорт

Популярні

Новини по темі