uriad-ukhvalyv-proekt-uhody-mizh-ukrainoiu-ta-ssha-yakyi-dozvolyt-otrymaty-maizhe-79-mlrd-dolariv-pidtrymky-premier

Уряд ухвалив проект угоди між Україною та США, яка дозволить отримати майже 7,9 млрд доларів підтримки - прем’єр

 • 24594 переглядiв

Кабінет міністрів ухвалив проєкт угоди між Україною та США, що дозволить отримати майже 7,9 млрд доларів фінансово-економічної підтримки. Також уряд ухвалив рішення, яке дозволить залучити до 100 млн євро від Європейського інвестиційного банку. Про це під час засідання уряду заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль, передає УНН.

Деталі

"Сьогодні ухвалили проєкт угоди між Україною та США, який дозволить Україні отримати майже 7,9 млрд доларів фінансово-економічної підтримки. Це кошти в межах нового пакета американської допомоги, які будуть спрямовані в бюджет України", - сказав Шмигаль.

Він також зазначив, що також на засіданні ухвалили рішення, яке дозволить залучити до 100 млн євро від Європейського інвестиційного банку.

"Ці кошти будуть направлені для кредитування малого і середнього бізнесу. Вдячний нашим друзям і партнерам за солідарність", - додав Шмигаль.

Нагадаємо

Президент Естонії Алар Каріс підписав закон, який дасть змогу використовувати заморожені в рамках санкцій російські активи для компенсації Україні збитків, завданих війною.

Популярні

Новини по темі