uriad-doruchyv-napravyty-27-mlrd-hrn-na-vidbudovu-kilkokh-naselenykh-punktiv-detali

Уряд доручив направити 2,7 млрд грн на відбудову кількох населених пунктів: деталі

 • 26849 переглядiв

Кабмін доручив Мінінфраструктури спрямувати 2,7 млрд грн на комплексну відбудову кількох населених пунктів. Кошти підуть на відновлення критичної інфраструктури, житла та соціальних об'єктів.

Кабінет міністрів України  дав доручення Мінінфраструктури  швидко опрацювати й направити невідкладно на комплексну відбудову кількох населених пунктів в межах експериментального проекту 2,7 млрд грн. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль, передає УНН.

Шмигаль нагадав, що торік було започатковано експериментальний проєкт з комплексного відновлення низки населених пунктів. Зокрема, це Ягідне на Чернігівщині, Посад-Покровське на Херсонщині, Циркуни в Харківській області, Тростянець на Сумщині.

"Сьогодні Уряд дав доручення Мінінфраструктури про необхідність швидко опрацювати й направити невідкладно на комплексну відбудову цих населених пунктів 2,7 млрд грн. Зазначені кошти мають піти на відновлення критичної інфраструктури, ремонт і будівництво нових житлових будинків, дитячих садочків, амбулаторій, захисних споруд та адміністративних будівель", - повідомив шмигаль.

Крім того, за його словами, уряд уповноважив першого заступника Мінінфраструктури продовжити угоду з ЄІБ для розбудови системи водопостачання та водовідведення у Миколаєві.

Шмигаль назвав шість факторів, які забезпечують стабільність енергетичної галузі27.09.23, 09:29 • [views_230535]

Популярні

Новини по темі

У Харкові жінка випала з 9-го поверху - поліція

 • 10304 переглядiв

Вже 145 тис. людей заброньовано через портал Дія - Мінцифри

 • 13628 переглядiв

За 4 дні ворог скинув на Сумщину 154 авіабомби

 • 36861 переглядiв

На Черкащині відбулася наймасовіша висадка півоній

 • 15081 переглядiв