ukenru
ukrayinskiy-legkoatlet-peremig-na-turniri-v-minsku

Український легкоатлет переміг на турнірі в Мінську

 • 10762 переглядiв

КИЇВ. 24 грудня. УНН. Український спортсмен Віктор Лонський переміг на легкоатлетичному шоу зі стрибків у висоту, яке вже втретє відбулось у Мінську і мало міжнародний статус, передає УНН з посиланням на прес-службу ФЛАУ.

Основними суперниками українця були три білоруси – бронзовий призер чемпіонату Європи у приміщенні зі стрибків у висоту Павел Селіверстов, чемпіон Європи серед молоді Дмітрій Набоков і чемпіон Європи серед юніорів Максим Недосеков. Цього разу перемога залишилася за українцем.

Більше того, В.Лонський встановив особистий рекорд у приміщенні. Він з третьої спроби подолав 2,28 м і тим самим зрівняв свої літні і зимові показники. Селіверстов з результатом 2,24 другий, а Недосеков посів третю сходинку (2,22 м).

Також на подіум потрапила українка Катерина Табашник, яка встановила ще один особистий рекорд – цього разу у приміщенні. Українка подолала 1,92 м і стала другою. Вище стрибнула лише чемпіонка світу Ласіцкене (2,00 м). Наша чемпіонка світу серед юніорок Ярослава Магучіх була четвертою (1,84 м).

Як повідомляв УНН, К.Табашник цього року вигравала змагання в Фінляндії

Українські Національні Новини

Спорт