ukenru
ukrayinski-mediki-v-italiyi-pidtverdzhuyut-diyevist-protokoliv-moz-pri-likuvanni-khvorikh-na-covid-19-stepanov

Українські медики в Італії підтверджують дієвість протоколів МОЗ при лікуванні COVID-19 - Степанов

 • 19598 переглядiв

КИЇВ. 13 квітня. УНН. Медичні працівники з України, що перебувають наразі в Італії, підтверджують актуальність українських протоколів з лікування коронавірусної хвороби. Про це на брифінгу у понеділок повідомив міністр охорони здоров’я України Максим Степанов, передає кореспондент УНН.

"Ми знаходимось на постійному зв’язку з нашими лікарями та медичними працівниками, які знаходяться в Італії. Вони підтверджують всі наші протоколи щодо методів лікування безпосередньо в Італії, лікують саме по таких схемах лікування", - сказав міністр.

З його слів, всі ці протоколи міністерство складало, виходячи з досвіду в тому числі і Італії.

"Звичайно, розповідають, як відбувається, як вони аналізують стан, що саме і в якій послідовності роблять. Дуже корисна інформація для нас, і всі ці поради в майбутньому передаються безпосередньо в регіони нашим лікарям для того, щоб вони були готові до реагування на ті чи інші стани здоров’я наших громадян", - додав Степанов.

Нагадаємо, позаминулої суботи група з 20-ти лікарів-добровольців МВС та МОЗ вилетіла в Італію для допомоги місцевим медикам в боротьбі з коронавірусом. 

Українські Національні Новини

Політика