ukenru
ukrayina-priyednalasya-do-singapurskoyi-konventsiyi-schodo-mediatsiyi

Україна приєдналася до Сінгапурської Конвенції щодо медіації

 • 16411 переглядiв

КИЇВ. 8 серпня. УНН. Міністр юстиції підписав Конвенцію ООН про міжнародні угоди про врегулювання спорів за результатами медіації, повідомляє УНН із посиланням на прес-службу Міністерства юстиції України.

Урочиста церемонія підписання відбулася в Сінгапурі у рамках конференції високого рівня з питань медіації за участі представників понад 70 країн. Україна стала однією з 46 країн-підписантів міжнародного договору.

Його реалізація сприятиме посиленню ролі медіації, як альтернативи арбітражу для вирішення міжнародних комерційних спорів, та загалом матиме позитивний вплив на розвиток міжнародної торгівлі.

Виступаючи в рамках конференції, Павло Петренко підкреслив, що Україна завжди відстоювала принципи верховенства права, які є фундаментальними для всієї демократичної світової спільноти.

Також у рамках візиту міністр провів переговори з міністром юстиції та внутрішніх справ Сінгапуру Касівісванатаном Шанмугамом.

Сторони обмінялися думками щодо важливості зміцнення співпраці та обговорили низку питань українсько-сінгапурських відносин.

Нагадаємо, Україна та США підписали меморандум щодо пошуку військовополонених та зниклих безвісти.

Українські Національні Новини

Політика