ukrainskyi-strilets-zdobuv-bronzu-na-chempionati-yevropy-zi-strilby-v-italii

Український стрілець здобув бронзу на чемпіонаті Європи зі стрільби в Італії

 • 23200 переглядiв

Український стрілець Андрій Кобзарук завоював бронзову медаль на чемпіонаті Європи з кульової стрільби в італійському Лонато.

Український спортсмен здобув "бронзу" на чемпіонаті Європи зі стендової стрільби, що проходить в італійському Лонато. Про це повідомляє Міністерство молоді та спорту України, передає УНН.

Деталі

Український стрілець зі Львівщини, 35-річний Андрій Кобзарук, здобув бронзову медаль на чемпіонаті Європи зі стендової стрільби, що відбувся у Лонато, Італія.

Попри те, що українець зупинився лише за крок від отримання олімпійської ліцензії, це відмінний результат для нього, адже вперше в кар'єрі він пройшов до фіналу та піднявся на п'єдестал чемпіонату Європи.

Додавмо

Останній раз подібне досягнення для України було отримано у 1999 році, коли олімпійський чемпіон Микола Мільчев став срібним призером в одиночному чоловічому турнірі.

Нагадаємо

Це вже друга нагорода для української команди на цьому чемпіонаті: раніше золото на траншейному стенді вибороли Олена Охотська, Надія Булгакова та Юлія Данілова.

Жіноча збірна України з боротьби перемогла на чемпіонаті Європи U2325.05.24, 01:55

Популярні

Новини по темі

Китай завершив військові навчання навколо Тайваню

 • 24055 переглядiв