ukraini-vdalosia-provesty-deiaki-rotatsii-viisk-na-fronti-ta-zbilshyty-chyselnist-rezervistiv-podoliak

Україні вдалося провести деякі ротації військ на фронті та збільшити чисельність резервістів - Подоляк

 • 10593 переглядiв

Україні вдається проводити ротацію військ та збільшувати кількість своїх резервів, заявив радника керівника Офісу Президента Михайло Подоляк в коментарі The Wall Street Journal. Як зазначає видання, росії на фронті теж важко, передає УНН

Деталі

Подоляк зазначив, що в Україні ситуація покращується, тому що вдалося провести деякі ротації військ на фронті та збільшити чисельність резервістів. 

Українські чиновники і військові аналітики відзначають, що росії також важко. Незважаючи на масштабні зусилля, російські війська не домоглися значного прориву.

За даними американських аналітиків, у вересні російські війська пережили найбільш смертоносний місяць за всю війну. За оцінками західної розвідки, втрати становили 1 200 убитих і поранених на день. Військові успіхи досягаються в основному за рахунок дорогих наземних атак піхотних підрозділів, які комплектуються засудженими, які пропонують помилування і зарплату, еквівалентну більш ніж 2000 доларів на місяць. росія поповнює свої лави за рахунок постійного вербування іноземців.

Тому як вважає Подоляк, без більшої підтримки України, війна може затягнутися на роки і в кінцевому підсумку підірвати глобальний авторитет західних країн. Змушення України вести переговори з позиції слабкості не покладе край війни, сказав він, але заохотить путіна до досягнення його головної мети - повного контролю над Україною.

Генштаб: 161 бій за добу, найактивніші ворожі атаки - на Курахівському напрямку14.10.24, 08:25

Популярні

Новини по темі

Соціал-демократи лідирують на виборах до парламенту Литви

 • 9425 переглядiв

Фінансування будинків дитини у 2025 році продовжать

 • 11548 переглядiв