ukraina-khoche-zakupyty-15-tys-shkilnykh-avtobusiv-u-vitchyznianoho-vyrobnyka-shmyhal

Україна хоче закупити 1,5 тис. шкільних автобусів у вітчизняного виробника - Шмигаль

 • 23678 переглядiв

Український уряд планує закупити 1 500 шкільних автобусів у вітчизняних виробників протягом трьох років в межах ініціативи з підтримки місцевих виробників.

Український уряд має намір активізувати програму "Шкільний автобус", яка передбачає закупівлю 1,5 тис. автобусів за три роки у вітчизняного виробника. Про це заявив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час виступу на форумі "Зроблено в Україні", передає кореспондент УНН.

Плануємо найближчим часом задіяти низку інструментів допомоги вітчизняному товаровиробнику. Перший інструмент - публічні закупівлі. Будемо розширювати перелік категорій товарів, що мають закуповуватися у локального виробника, зокрема, ідеться про розширення локалізації на оборонні закупівлі. Додатковим стимулом буде активізація програми "Шкільний автобус". Це закупівля 1,5 тис. автобусів за три роки у українських виробників

- сказав Шмигаль.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський доручив Кабінету міністрів розробити практичні кроки для підтримки українських підприємств, серед них - розробка програми українського кешбеку "Купуй українське".

Популярні

Новини по темі

Влада працюємо над відкриттям одного з аеропортів - Єрмак

 • 25098 переглядiв