ukenru
uchasniki-aktsiyi-pid-ap-vlashtuvali-svinopad

Учасники акції під АП влаштували "свинопад"

 • 14959 переглядiв

КИЇВ. 16 березня. УНН. Учасники акції під Адміністрацією Президента у Києві влаштували своєрідний перформанс, під час якого закидали цей район іграшковими свинями. Відео цього "Національний корпус", який сьогодні проводив акцію у центрі Києва, оприлюднив у соцмережі Facebook, передає УНН.

"Декілька тисяч учасників акції протесту "Свинарчуків Порошенка - за ґрати!" прийшли до Адміністрації Президента і влаштували на Банковій незвичайний перформанс", - вказали в організації.

Нагадаємо, раніше сьогодні анонсована організацією "Національний корпус" акція перемістилась з Майдану Незалежності на вулицю Банкову, де розташована Адміністрація Президента. Станом на 14:45 жодних правопорушень з боку учасників акції зафіксовано не було.

Як повідомляв УНН, у центрі Києва зібралися люди на акцію, яку раніше анонсував "Національний корпус".

У поліції зазначали, що у центрі Києва, відповідно до поданої заявки, запланована участь близько 10000 осіб.

Під час акцій у Києві забезпечують правопорядок 3 тис. правоохоронців. Вони почали посилювати охорону центру столиці ще за декілька годин до акції, яка тут запланована.

Столична поліція пообіцяла реагувати на провокації під час акцій. Правоохоронці проводять фільтраційні заходи у центрі Києва через акції.

Додамо, у спільноті "Нацкорпусу" у Facebook на 16 березня о 12:00 було анонсовано масштабну акцію "#СвинарчуківПорошенка – за ґрати!".

Українські Національні Новини

Політика