u-zs-rf-sposterigayetsya-tendentsiya-schodo-zvilnennya-znachnoyi-chastini-osobovogo-skladu-yaki-prokhodili-sluzhbu-po-korotkostrokovikh-kontraktakh

У зс рф спостерігається тенденція щодо звільнення значної частини особового складу, які проходили службу по короткострокових контрактах

 • 276706 переглядiв

КИЇВ. 21 липня. УНН. У військових частинах збройних сил російської федерації спостерігається тенденція щодо звільнення значної частини особового складу, які проходили службу по короткострокових контрактах. Про це повідомляє УНН з посиланням на Генштаб ЗСУ.

Цитата

"За наявною інформацією, у військових частинах збройних сил російської федерації спостерігається тенденція щодо звільнення значної частини особового складу, які проходили службу по короткострокових контрактах. Також, більшість військовослужбовців відмовляється подовжувати довготермінові контракти, дія яких закінчилась", - йдеться в повідомленні Генштабу ЗСУ.

Нагадаємо 

Російські окупанти бояться активного опору місцевого населення, який наростає зокрема у Херсонській та Запорізькій областях, що призводить до збільшення відмов рашистів від участі в бойових діях в Україні.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    "Укрзалізниця" призначила евакуаційний потяг на 21 липня

     • 116018 переглядiв