ukenru
u-zasidanni-pro-derzhzradu-yanukovicha-ogolosili-perervu-do-15-00

У засіданні про держзраду Януковича оголосили перерву до 15:00

 • 7636 переглядiв

КИЇВ. 29 жовтня. УНН. Оболонський районний суд Києва оголосив перерву у засіданні по справі про держзраду екс-президента України Віктора Януковича до 15:00, передає кореспондент УНН.

Зокрема, під час засідання адвокат екс-президента Олександр Байдик попросив суддів дати йому час до 15:00, для того, щоб бути присутнім в іншому судовому засіданні, у якості захисника.

"Суд нікуди не поспішає і (виступає – ред.) лише за те, щоб захисник Байдик якісно закінчив свій виступ у судових дебатах. Тому перерва до 15:00", - заявив головуючий суддя Владислав Дев'ятко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Януковичу дозволили звернутися до суду з останнім словом

Сьогодні ранком суд продовжив заслуховувати виступ адвоката Януковича Олександра Байдика у дебатах. 

Нагадаємо, адвокат обвинуваченого у державній зраді  екс-президента України Віктора Януковича Олександр Горошинський 26 жовтня завершив свій виступ у судових дебатах в Оболонському районному суді міста Києва. 

Варто зазначити, що виступ у дебатах адвоката Горошинського зайняв майже 50 годин загальної кількості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адвокат Януковича змінив тактику виступу у дебатах

Як повідомляв УНН, колишній президент України Віктор Янукович підозрюється у державній зраді, пособництві представникам влади РФ в умисних діях, вчинених з метою зміни меж України, та веденні агресивної війни. Тобто злочинах, передбачених ч.1. ст.111, ч.5 ст.27. ч.3 ст.110, ч.5 ст.27 ч.2 ст.437 ККУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вертолітний майданчик Януковича офіційно передали громаді Києва

Українські Національні Новини

Кримінал та НП