u-sevastopoli-ditei-zaluchyly-do-uchasti-u-konkursi-z-rozrobky-medali-do-10-richchia-rosiiskoi-aneksii-mista

У Севастополі дітей залучили до участі у конкурсі з розробки медалі до 10-річчя російської анексії міста

 • 25253 переглядiв

Дітям в окупованому Севастополі запропонували розробити дизайн медалі, присвяченої 10-річчю анексії міста Росією, і перемогу здобув проект проросійської активістки Марини Воронезької.

Влада окупованого Севастополя залучила дітей до участі у конкурсі з розробки медалі до 10-річчя російської анексії міста. Перемогу на конкурсі здобула проросійська провладна активістка Марина Воронежська, повідомляє Крим.Реалії, передає УНН.

Деталі

У Севастополі дітей долучили до участі в конкурсі по створенню медалі до 10-річчя російської анексії міста. Всього на конкурс було подано 42 заявки, половина з який від школярів. Переможцем стала робота проросійської провладної активістки Марини Воронежської (Червінської)

- повідомляє видання.

Зазначається, що на аверсі медали зображена площа Нахімова, на реверсі - пам’ятник Затопленим кораблям. По колу медалі планується розмістити цитату путіна. Мер Севастополя михайло развожаєв заявляв, що медаллю планується нагороджувати учасників анексії міста та "за вагомий внесок у розвиток міста".

Нагадаємо

На Донеччині окупаційна влада влаштовує пропагандистські концерти за участю студентів з якутії. 

російські "воєнкори" масово пишуть про відставку командувача Чорноморського флоту соколова: до чого тут "цезар куніков"15.02.24, 17:03

Павло Башинський

Війна

Популярні

Новини по темі

Глава Пентагону повернувся до роботи після лікування

 • 22098 переглядiв