u-rf-znovu-zvynuvatyly-ukrainu-v-nibyto-pidhotovtsi-ataky-na-kursku-aes

У рф знову звинуватили Україну в нібито підготовці атаки на курську АЕС

 • 59845 переглядiв

мзс та міноборони рф заявили про нібито підготовку України до нападу на курську АЕС. росія закликає міжнародні організації засудити "провокаційні акції" та запобігти "масштабній техногенній катастрофі".

У мзс рф заявили, що буцімто Україна розпочала підготовку нападу на курську атомну електростанцію. А у Міноборони рф вказали, що "з належною серйозністю" оцінюють інформацію про нібито підготовку до атаки. Про це повідомляє УНН

У своїй заяві міністерство закордонних справ рф закликало "міжнародні організації, особливо ООН і МАГАТЕ, негайно виступити із засудженням провокаційних акцій, що готуються київським режимом, і не допустити порушення ядерної та фізичної ядерної безпеки курської АЕС, результатом якого може стати масштабна техногенна катастрофа в Європі". 

Своєю чергою в міноборони росії вказали, що "з належною серйозністю оцінюють інформацію, що надходить незалежними каналами про підготовку київським режимом до нанесення удару по курській атомній електростанції". 

"Метою цієї провокації є звинувачення російської федерації в "самообстрілі" станції для створення підстав нанесення ударів по об'єктах атомної енергетики України", - йдеться у заяві мо рф. 

Варто зазначити, що рф не вперше каже нібито про підготовку атак на АЕС.

росіяни знімають фейкові відео про "звірства" ЗСУ в курській області - Центр протидії дезінформації15.08.24, 16:55

Популярні

Новини по темі

На кордоні з Румунією в Тисі виявлено тіло чоловіка - ДПСУ

 • 13864 переглядiв

У Monobank заявили про DDoS-атаку другу добу

 • 13813 переглядiв