u-nimechchyni-nevidomyi-poranyv-nozhem-15-richnoho-khloptsia-z-ukrainy

У Німеччині невідомий поранив ножем 15-річного хлопця з України

 • 31213 переглядiв

15-річний український біженець отримав ножове поранення під час бійки у Дортмунді, що на заході Німеччини, і наразі перебуває у лікарні у стабільному стані.

На заході Німеччині, у місті Дортмунд, невідомий поранив 15-річного підлітка з України ножем. Наразі хлопець в лікарні у стабільному стані. Про це пише Bild, передає УНН.

Деталі 

Подія сталася ввечері 19 травня, коли католики та протестанти святкували День Святої Трійці. Усе почалося зі словесної перепалки між двома групами підлітків, яка переросла у бійку. 

Під час конфлікту 15-річного хлопця з Арнсберга, що неподалік Дортмунда, побили та поранили ножем.

Як пише Bild постраждалий — молодий український біженець. Разом з двома друзями він почав розмову з двома дівчатами. Це не сподобалося іншій групі молодиків, тож зав’язалася бійка. Один з них дістав ніж та вдарив українця спочатку у шию, а потім встромив його у верхню частину тіла.

У Німеччині затримали вбивцю 17-річного українського баскетболіста12.02.24, 12:01

Доповнення

У місцевій поліції кажуть, що з огляду на поранення молодий хлопець міг померти, але зараз він вже у лікарні і його життю вже нічого не загрожує.

Правоохоронці додають, його нападникам вдалося втекти, тож наразі поліція розшукує підозрюваних.

Нагадаємо

У німецькому місті Мурнау, на території торгового центру, 27 квітня знайшли двох українців з ножовими пораненнями. Від тяжких травм 36-річний чоловік помер на місці, а другий 23-річний потерпілий помер увечері в сусідній лікарні. За підозрою у цьому затримано 57-річного підозрюваного. Підозрюваний є громадянином росії.  

Володимир Омельченко

Новини Світу

Популярні

Новини по темі

В окупованому Бердянську зникло світло та зв'язок

 • 26591 переглядiв