u-nebi-nad-ukrainoiu-zbyto-raketu-kh-5969-forpost-ta-11-bpla-povitriani-syly

У небі над Україною збито ракету Х-59/69, "Форпост" та 11 БПЛА - Повітряні сили

 • 25107 переглядiв

Сили ППО України знищили ракету Х-59/69 та 4 'шахеди' в ніч на 27 липня. Протягом доби збито ще 8 повітряних цілей, включаючи 'Форпост' та 'Ланцети' на півдні та північному сході.

Сили протиповітряної оборони у ніч на  27 липня збили ворожу ракету Х-59/Х-69 та чотири "шахеди" у Дніпропетровській, Полтавській, Харківській та Київській областях. Загалом протягом минулої та за цю добу протиповітряною обороною знищено ще вісім повітряних цілей. Про це у суботу повідомив командувач Повітряних Сил генерал-лейтенант Микола Олещук, переддає УНН

Деталі 

За словами Олещука у ніч на 27 липня у ворог атакував керованою авіаційною ракетою Х-59/Х-69 із повітряного простору ТОТ Запорізької області та чотирма ударними БпЛА "Shahed" із Приморсько-Ахтарська – рф.

"Усі цілі було збито силами та засобами Сил оборони України у Дніпропетровській, Полтавській, Харківській та Київській областях", - написав Олещук. 

Крім того, протягом минулої та за поточну добу протиповітряною обороною знищено ще вісім повітряних цілей на південному та північно-східному напрямках: 4 розвідувальні БпЛА "Supercam", 1 ударно-розвідувальний БпЛА "Форпост", 1 БпЛА  (тип встановлюється), 2 баражуючі боєприпаси "Ланцет".

Популярні

Новини по темі

Уночі над Дніпропетровщиною збили два ворожі дрони

 • 26396 переглядiв

На Херсонщині під ворожий удар потрапив водій "швидкої"

 • 23841 переглядiв