u-mykolaievi-vykryly-narkotorhovtsia-u-cholovika-vyluchyly-preparaty-na-25-miliony-hryven

У Миколаєві викрили наркоторговця: у чоловіка вилучили препарати на 2,5 мільйони гривень

 • 34473 переглядiв

У Миколаєві поліція викрила 27-річного чоловіка, який збував наркотики через месенджер на суму понад 2 500 000 грн. Під час обшуку у нього вилучили канабіс, наркотики та пакувальні матеріали, а підозрюваному загрожує до 12 років позбавлення волі.

У Миколаєві правоохоронці викрили 27-річного чоловіка, який збував наркотики через канал в одному з месенджерів. Фігуранту загрожує до 12 років ув’язнення.. Про це пише УНН з посиланням на пресслужбу Нацполіції..

Деталі 

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання миколаївця поліцейські вилучили пакет із канабісом, згортки із наркоречовиною, великі zip-пакети з речовиною білого, зеленого кольору та кристалічною речовиною, згортки із порошкоподібною речовиною, упаковки порожніх zip-пакети для фасування наркотиків, електронні ваги, різнокольорові ізоляційні стрічки та мобільний телефон.

Під час проведення експрес-тесту криміналісти встановили, що вилучені речовини є нарковмісними. Усе правоохоронці направили для проведення відповідних експертиз. Вартість вилученого за цінами чорного ринку становить понад 2 500 000 гривень.

За процесуального керівництва окружної прокуратури Миколаєва поліцейські повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут особливо небезпечних наркотичних засобів або психотропних речовин в особливо великих розмірах)

- заявили правоохоронці. 

Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна. Наразі суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

ВР планує зробити крок до посилення відповідальність за поширення наркотиків під час воєнного стану08.05.24, 20:16

Нагадаємо

Українські прикордонники у Волинській області збили дрон з 22 кг наркотиків. Вартість вилучених наркотичних речовин становить 13 млн гривень. 

Володимир Омельченко

Кримінал та НП

Популярні

Новини по темі