u-minoborony-rf-vyznaly-shcho-pid-chas-rankovoho-obstrilu-ukrainy-odna-z-rosiiskykh-raket-vpala-u-voronezkii-oblasti

У міноборони рф визнали, що під час ранкового обстрілу України одна з російських ракет впала у воронезькій області

 • 29495 переглядiв

У російському міністерстві оборони підтвердили, що їхня ракета, яка, ймовірно, летіла на Київ, впала у воронезькій області.

російське міністерство оборони підтвердило, що одна з ракет запущених сьогодні вранці у бік Україні, впала у селі Петропавлівка воронезької області. Про це з посиланням на російські, передає УНН.

 Деталі 

Пропагандисти назвали це "нештатним сходом авіаційного боєприпасу". Згідно з даними міноборони рф, внаслідок вибуху ніхто не постраждав, проте отримали пошкодження шість приватних будівель.

Проводиться розслідування обставин, що сталося. На місці працює комісія для оцінки характеру пошкоджень та надання допомоги у відновленні будинків

– резюмували у російському міноборони.

Разом з тим губернатор воронезької області олександр гусєв повідомляє про сім пошкоджених будівель. За його словами, мешканців кількох вулиць Петропавлівки перевозять до пунктів тимчасового розміщення, у тому числі до пансіонату в Коротояк.

Доповнення 

Раніше УНН повідомляв, що ракета, яка, ймовірно, летіла бомбити Київ, упала на території росії й знесла всю вулицю в селі Воронезької області. 

Тоді російські пропагандисти розділились. Частина ЗМІ відразу заявила, що ракета дійсно була російська, натомість прокремлівські медіа заявили про атаку ЗСУ.

Нагадаємо

Повітряні сили ЗСУ підтвердили знищення у небі над Україною 72 ракет під час масованої атаки російських військ вранці 2 січня.

Гарантія безпеки - це знищення путінського режиму: в РНБО відреагували на масовану ракетну атаку рф02.01.24, 12:05

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Землетрус у Японії: кількість жертв наближається до 50

     • 26026 переглядiв

    Атака рф на Харків: кількість постраждалих зросла до 47 

     • 42135 переглядiв