u-lutsku-nevidomyi-vidkryv-vohon-po-viiskovykh-ye-poranenyi-politsiia

У Луцьку невідомий відкрив вогонь по військових, є поранений - поліція

 • 8664 переглядiв

У Луцьку вночі сталася стрілянина між невідомим та військовослужбовцями. Один військовий поранений, поліція розпочала кримінальне провадження та пошуки зловмисника.

У Луцьку вночі сталася стрілянина - невідомий відкрив вогонь по військовослужбовцях, військові відкрили вогонь у відповідь, один військовослужбовець поранений, поліція з'ясовує обставини, повідомили у вівторок у ГУНП у Волинській області, пише УНН.

Деталі

Інцидент трапився сьогодні вночі в обласному центрі. За фактом посягання на життя військовослужбовця слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 348 Кримінального кодексу України.

"Невідомий відкрив вогонь з невстановленої зброї по військовослужбовцях, які несли службу на посту з охорони об’єкту. Військові відкрили вогонь у відповідь. Один військовослужбовець поранений, його доставили у лікарню. Після перестрілки невідомий втік", - повідомили у поліції.

Вказано, що в дію було введено спеціальну поліцейську операцію, пошуки зловмисника тривають.

На Одещині чоловік влаштував стрілянину через паркан сусідів і пішов на дитячий майданчик: розпочато розслідування19.08.24, 10:36

Юлія Шрамко

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні запроваджують принцип "Воюй або працюй" - Шмигаль

     • 17990 переглядiв

    Сирський обговорив з генералом Бундесверу посилення ППО

     • 20672 переглядiв