u-kmva-zaklykaly-pravookhorontsiv-rozsliduvaty-obstavyny-pozhezhi-poblyzu-ozera-tiahle

У КМВА закликали правоохоронців розслідувати обставини пожежі поблизу озера Тягле

 • 41327 переглядiв

Очільник КМВА та Департамент захисту довкілля КМДА закликали правоохоронців розслідувати причину пожежі біля озера Тягле, що охопила 3 гектари.

Влада Києва закликала правоохоронців розслідувати причини пожежі у Дарницькому районі, поблизу озера Тягле. Про це заявив начальник КМВА Сергій Попко, передає УНН.

Деталі 

Зазначається, що спершу вогнем охопило приблизно 500 м2 території, але згодом масштаби полумʼя збільшилися до 3 га.

Наразі вогнеборці районного управління ДСНС проводять локалізацію займання. Але паводок, підтоплення ускладнює підʼїзд до вогню. У КМВА наголошують, що працює спеціальна техніка, пристосована для заболочених територій.

Після ліквідації відповідні служби оцінять збитки, які вогонь наніс екології міста. Щодо причин пожежі - обовʼязково дізнаємося реальну причину. Я вже звернувся до правоохоронців щодо розслідування події, будуть обʼєктивно зʼясовані обставини пожежі, розглядатимуться всі версії, в тому числі і вірогідний підпал

- заявив очільник КМВА Сергій Попко. 

У Києві сталась масштабна пожежа на території екопарку "Осокорки"05.03.24, 20:52

Доповнення

З аналогічним проханням до правоохоронців звернулись і заступник голови КМДА зі здійснення самоврядних повноважень Володимир Прокопів та Департамент захисту довкілля та адаптації до зміни клімату КМДА.

Вони закликали Нацполіцію провести розслідування обставин пожежі та у випадку встановлення факту підпалу притягнути винних до відповідальності.

Нагадаємо 

Біля озера Тягле в київському екопарку "Осокорки" спалахнула пожежа на площі 3 гектари, гасіння якої ускладнюється відсутністю під'їзних шляхів та затопленням місцевості.

Популярні

Новини по темі

Угорщина проти кандидатури Рютте на пост глави НАТО - Politico

 • 22506 переглядiв

Уряд Болгарії на чолі з прем'єр-міністром йде у відставку

 • 23216 переглядiв