u-khersoni-rodyna-sviatkuiuchy-8-bereznia-vriatuvalys-vid-zahybeli

У Херсоні родина святкуючи 8 березня врятувалась від загибелі

 • 28499 переглядiв

Сім'я в Херсоні дивом уникла смерті, коли в їхню квартиру влучив ворожий снаряд через кілька хвилин після того, як вони вийшли відсвяткувати 8 березня на літню кухню.

У Херсоні одна з родин вирішила відсвяткувати 8 березня у літній кухні, ат таким чином врятувались від загибелі. Вони усі вийшли з будинку, в який за кілька хвилин прилетів ворожий снаряд. Про випадок розповіли У ДСНС Херсона, передає УНН.

Сім'я вирішила відсвяткувати 8 березня в літній кухні, та за мить ворожий снаряд прилетів в житловий будинок, з якого вони кілька хвилин по тому вийшли, дивом ніхто не постраждав. В одній з кімнат спалахнула пожежа.

– розповіли у ДСНС.

Деталі

Рятувальники швидко прибули за викликом на пожежу, що спалахнула через обстріл. Ніхто з людей у будинку на момент обстрілу не перебував, однак, власниця будинку благала вогнеборців врятувати її домашню бібліотеку, яку вона збирала довгі роки.

Вогнеборці оперативно приборкали полум’я та врятували частину бібліотеки херсонки.

Нагадаємо

Раніше УНН повідомляв, що російські війська сьогодні вдарили по селу Ольгівка у Херсонські області. Попередньо, село атакували з безпілотника. Загинула одна людина, ще одна – поранена.

Чоловік на Херсонщині на смерть підірвався на залишеній окупантами вибухівці під час обробки землі08.03.24, 12:04

Тетяна Салганік

Війна

Популярні

Новини по темі