u-harvi-vainshteina-vyiavyly-ridkisnu-formu-raku-nbc

У Гарві Вайнштейна виявили рідкісну форму раку - NBC

 • 14760 переглядiв

У колишнього американського продюсера Гарві Вайнштейна, який відбуває покарання за зґвалтування, виявили мієлоїдну лейкемію, яка є рідкісною формою раку кісткового мозку, пише УНН з посиланням на NBC News.

Гарві Вайнштейн, колишній кінопродюсер, чиї обвинувачення у сексуальних злочинах стали каталізатором руху #MeToo, за інформацією джерел NBC News, хворіє на хронічну мієлоїдну лейкемію і проходить лікування у в’язниці на острові Райкерс у Нью-Йорку.

Ця форма раку є рідкісною та вражає кістковий мозок, як зазначає клініка Майо.

"З поваги до приватного життя пана Вайнштейна, ми не будемо надавати жодних коментарів", - заявили юридичний представник Вайнштейна Крейг Ротфельд вчора.

Нагадаємо

Гарві Вайнштейн — співзасновник кіностудій Miramax і The Weinstein Company, зараз відбуває тюремне покарання за звинуваченнями у сексуальному насильстві. Його судовий вирок став можливим завдяки руху #MeToo, який розпочався у 2017 році, коли жінки почали публічно говорити про його дії. Вайнштейн заперечує, що він когось зґвалтував або піддав сексуальному насильству.

У 2020 року він вже проходив госпіталізацію у зв’язку з захворюванням на COVID-19 і пневмонією обох легень. За словами адвокатів, в нього також діагностований діабет, ішемічна хвороба серця, анемія, гіпертонія та інші хвороби. На останні судові засідання він приїжджав на інвалідному візку.

Вже у вересні цього року йому зробили екстрену операцію на серці.

Популярні

Новини по темі

У Гарві Вайнштейна виявили рідкісну форму раку - NBC

 • 14760 переглядiв

Продаж квитків на поїзди відновили - Укрзалізниця

 • 13408 переглядiв