u-brovarakh-vodii-zbyv-trokh-zhinok-na-pishokhidnomu-perekhodi-poterpili-u-likarni

У Броварах водій збив трьох жінок на пішохідному переході, потерпілі у лікарні

 • 13300 переглядiв

На Київщині водій Skoda збив трьох жінок на нерегульованому пішохідному переході. Потерпілих віком 53, 60 та 84 роки госпіталізовано, розпочато кримінальне провадження.

На Київщині у ДТП постраждало троє жінок, які ввечері переходили проїжджу частину нерегульованим пішохідним переходом. Про це УНН пише з посиланням на поліцію Київської області.

Деталі

У поліції повідомили, що 15 вересня близько 19:30 години на вулиці Ярослава Мудрого у Броварах 37-річний водій автомобіля Skoda не помітив пішоходів та скоїв наїзд на них. Потерпілі перетинали проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переході.

Внаслідок ДТП 53, 60 та 84-річних жінок госпіталізували до Броварської лікарні.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Нагадаємо

У Білоцерківському районі п'яний водій Ford не впорався з керуванням, що призвело до загибелі 17-річного пасажира. Водію повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 286 КК України.

У Києві автомобіль провалився під асфальт через аварію на водопроводі12.09.24, 09:09

Анастасія Рябоконь

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Київщині локалізували загоряння площею 1000 кв. метрів - ДСНС

     • 12028 переглядiв

    Завтра в Україні знову не планують виключати світло - ДТЕК

     • 14261 переглядiв