ukenru
tspd-pri-rnbo-oprilyudniv-dobirku-novikh-feykiv-ta-manipulyatsiy-vid-rosiyi-24

ЦПД при РНБО оприлюднив добірку нових фейків та маніпуляцій від Росії

 • 169080 переглядiв

КИЇВ. 6 липня. УНН. Експерти Центру протидії дезінформації при РНБО України зібрали добірку фейків, маніпуляцій та дезінформаційних вкидів, що ворог продукував протягом 5 липня, передає УНН.

Деталі

1. Глава МЗС РФ С. Лавров заявив, що «захід робить все, щоб припинити роботу ЗМІ, які надають об’єктивні відомості щодо того, що відбувається в Україні», однак ця інформація не відповідає дійсності, бо країни ЄС припиняють діяльність лише тих пропагандистських ЗМІ, що фінансуються з рф. Це маніпуляція!

2. В Міністерстві оборони Росії заявили, що «українські військові розмістили та замінували місткості з рідким хлором на насосно-фільтраційній станції Слов'янської ТЕС. Їх планують підірвати при підході ЗС РФ до об'єкта для подальшого звинувачення російської армії перед світовою спільнотою». Це дезінформація!

3. ЗМІ РФ повідомили: «в Європи закінчуються кошти на утримання біженців з України… У Латвії їх виселяють з готелів, у Німеччині урізають допомогу, в Польщі не виплачують компенсації… В ЄС відгукуються про українських біженців, що ті нахабніють, не працюють і завжди всім незадоволені». Це маніпуляція!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Французьке інформагентство AFP стало жертвою російської пропаганди.

Українські Національні Новини

Суспільство