ukenru
tsogo-roku-na-prikarpatti-pridbali-94-kvartiri-dlya-uchasnikiv-ato-oos-golova-oda

Цього року на Прикарпатті придбали 94 квартири для учасників АТО/ООС - голова ОДА

 • 11691 переглядiв

КИЇВ. 28 грудня. УНН. В поточному році в Івано-Франківській області було придбано 94 квартири для учасників АТО/ООС. Про це повідомив голова Івано-Франківської ОДА Денис Шмигаль під час зустрічі с Президентом України Володимиром Зеленським, передає УНН із посиланням на пресслужбу Офіса Президента.

Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки на Івано-Франківщину заслухав звіт голови Обласної державної адміністрації Дениса Шмигаля.

У звіті очільник ОДА повідомив, що цього року в області було придбано 94 квартири для учасників АТО/ООС. Президент запропонував залучити інвесторів для зведення будинків, у яких проживатимуть герої.

"Дайте підряднику частину землі десь у центрі, він побудує свій бізнес і окремо – житло для учасників АТО. Щоб весь дім був для них", – зазначив Президент.

Голова ОДА також повідомив, що реконструкцію аеропорту в Івано-Франківську планують завершити за два з половиною роки.

"Ми почали роботу над інвентаризацією земельної ділянки. Вже уклали договір на інвентаризацію, до березня ми її проведемо", – наголосив очільник Івано-Франківської облдержадміністрації.

Крім того, Денис Шмигаль проінформував Президента про боротьбу з незаконною вирубкою лісів у регіоні та про вирішення екологічних проблем.

Глава держави зі свого боку наголосив на важливості будівництва сміттєпереробного заводу в Івано-Франківській області.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський закликав голову Івано-Франківської ОДА розробити план ремонту мостів.

Українські Національні Новини

Політика