tsogo-razu-motivuyut-deportatsiyeyu-okupanti-podovzhuyut-primusovu-pasportizatsiyu

Цього разу “мотивують” депортацією: Окупанти подовжують примусову паспортизацію

 • 1164583 переглядiв

КИЇВ. 16 червня. УНН. Росіяни тиснуть на місцеве населення Приазов'я, аби змусити їх взяти російський паспорт. Про це повідомляє Центр національного спротиву, пише УНН.

Деталі 

У тимчасово окупованому селищі Кирилівка на Приазов’ї росіяни збираються виселити всіх, хто не взяв паспорт рф. Колаборанти, що служать в Якимівському райвідділу окупаційної поліції, ходять по домівках та вимагають показати російський паспорт. Усіх, хто його не має, вносять в список та погрожують примусовим виселенням, якщо за тиждень не оформлять паспорт.

Доповнення 

9 червня в Кирилівці пройшов повторний обхід місцевих жителів. На пересувних блок-постах затримали близько 20 осіб без російського паспорта та відвезли у відділ поліції.

Фактично у всіх медичних закладах ТОТ півдня ворог шантажує працівників медичної служби, що у разі відмови від російського паспорта, працівники будуть позбавлені грошового забезпечення або будуть звільнені з роботи. Проте, попри всі погрози з боку окупантів, більшість працівників медичних закладів відмовляються від отримання паспорта рф та продовжують обслуговувати цивільне населення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    США розкритикували рф за торгівлю громадянами України

     • 1442094 переглядiв

    Україна отримала танки для розмінування від Німеччини

     • 1737664 переглядiв