tramp-porivniav-ssha-zi-smittievym-bakom-ta-rozkryv-novi-plany-shchodo-mihrantiv

Трамп порівняв США зі "сміттєвим баком" та розкрив нові плани щодо мігрантів

 • 13367 переглядiв

Колишній президент Сполучених Штатів Дональд Трамп заявив, що США "як сміттєвий бак" для решти світу через свою прикордонну політику. Про це він сказав під час мітингу в Арізоні, присвяченому імміграції, менше ніж за два тижні до виборів. Про це УНН повідомляє із посиланням на NBC News.

Вони розв'язали армію банд мігрантів, які ведуть кампанію насильства. Ми - звалище. Ми як сміттєвий бак для всього світу

- заявив Трамп.

Тема імміграції була в центрі уваги Трампа протягом усієї передвиборчої кампанії. Він розповідав про злочини, скоєні нелегальними іммігрантами, і звинувачував їх у сплеску насильства.

ЄС готується посилити санкції проти рф, побоюючись дій Трампа - Reuters25.10.24, 12:45

В Аризоні Трамп також повторив свою обіцянку покінчити з містами-притулками, закликав запровадити смертну кару, якщо нелегальний іммігрант уб'є громадянина США, та нагадав про план запросити до Конгресу 10 тисяч нових агентів прикордонного патруля, а також обіцянку відновити так звану політику  "Залишатися в Мексиці".

"До нас хлинуть мільйони людей. І ми просто не дозволимо всьому цьому статися", - сказав Трамп.

Аризона входить до числа кількох штатів, що вагаються, які, як очікується, зрештою визначать результат перегонів у США. Цього місяця в штаті почалося дострокове очне голосування, яке відвідали і Трамп, і Гарріс.

Останні опитування громадської думки показали, що Трамп має невелику перевагу в цьому штаті, але в межах похибки.

Обмінялись образами: Трамп відреагував на заяву Гарріс, яка назвала його "фашистом"24.10.24, 11:39

Популярні

Новини по темі

Індонезія оголосила про намір приєднатися до БРІКС

 • 13144 переглядiв