taran-prozvituvav-u-vr-schodo-situatsiyi-na-krimskomu-napryamku

Таран прозвітував у ВР щодо ситуації на кримському напрямку

 • 12205 переглядiв

КИЇВ. 17 липня. УНН. З метою недопущення дестабілізації ситуації на Кримському напрямі та в зоні ООС проведено низку конкретних заходів, зокрема, посилено ведення розвідки. Про це доповів у ВР на годині запитань до уряду міністр оборони України Андрій Таран, передає кореспондент УНН.

“З метою неопущення дестабілізації ситуації, на Кримському напрямі керівництвом Міністерства оборони, Генеральним штабом, командуванням ООС сплановано і проведено низку конкретних заходів, зокрема, йдеться про створення умов, спрямованих на попередження загострення обстановки… Для загалу можу зазначити наступне: посилено ведення розвідки, здійснюються заходи з ротації військ, уточнено завдання, організовано тісну взаємодію з Нацгвардією, Нацполіцією, СБУ, Держприкордонслужбою”, - сказав Таран.

За його словами, військові частини і підрозділи ЗСУ, які виконують завдання у складі ООС та вздовж адміністративного кордону АРК, готові до адекватного реагування на існуючі виклики і загрози вздовж державного кордону України.

“На теперішній час обстановка в районі виконання завдань угрупування військ оперативного командування "Південь" контрольована”, - додав Таран.

Нагадаємо, від початку поточної доби збройні формування бойовиків один раз порушили режим припинення вогню.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    США зробили заяву до шостих роковин збиття MH17

     • 15219 переглядiв

    СБУ сподівається на справедливий вирок у справі МН17

     • 10243 переглядiв

    Зеленський привітав Меркель з днем народження

     • 14645 переглядiв

    Сьогодні завершується основна сесія ЗНО-2020

     • 12554 переглядiв