tanki-tsakhalu-zayshli-v-sektor-gazi-nyt

Танки ЦАХАЛу зайшли в сектор Гази - NYT

 • 102312 переглядiв

КИЇВ. 28 жовтня. УНН. Майор Армії оборони Ізраїлю заявив, що війська ЦАХАЛу та танки увійшли на територію Гази і перебувають там відучора. Про це пише New York Times, передає УНН.

Деталі 

Військовий представник Нір Дінар заявив, що частина військ ЦАХАЛу веде бої всередині сектора Гази. Проте він не зазначив, чи можна вважати це початком повномасштабної наземної операції.

Він додав, що протягом останніх двох днів ізраїльські сили та танки проводили рейди у Газі.

“Наші війська та танки знаходяться всередині Сектору Газа – вони стріляють та вони діють. Але наші війська та танки були і всередині Гази вчора”, - сказав майор Дінар.

Другий військовий чиновник контрадмірал Даніель Хагарі заявив журналістам раніше в п'ятницю, що ізраїльські сухопутні війська "розширюють" свою активність у секторі Гази, не надавши подробиць. Він також зауважив, що військові літаки завдавали ударів по підземній "терористичній інфраструктурі".

Нагадаємо

Армія оборони Ізраїлю спростувала інформацію про нібито початок повномасштабної наземної операції, попри заяви про те, що бойовики угруповання ХАМАС сьогодні відчують "гнів Ізраїлю".

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Танки ЦАХАЛу зайшли в сектор Гази - NYT

     • 102312 переглядiв

    Ледве вижив: рибалка два тижні блукав Тихим океаном

     • 130456 переглядiв

    Байден зустрінеться у Сан-Франциско з Сі Цзіньпіном - АР

     • 358240 переглядiв