syrskyi-obhovoryv-z-heneralom-ssha-braunom-sytuatsiiu-na-fronti-ta-krytychni-potreby-zsu

Сирський обговорив з генералом США Брауном ситуацію на фронті та критичні потреби ЗСУ

 • 25537 переглядiв

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський провів телефонну розмову з генералом США Чарльзом Брауном. Обговорили оперативно-стратегічну обстановку, критичні потреби ЗСУ в озброєнні та військовій техніці.

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський провів телефонну розмову з Головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Чарльзом Брауном. Обговорили ситуацію на полі бою та потреби ЗСУ. Про це пише УНН з посиланням на заяву Сирського в Telegram.

Деталі

Провів телефонну розмову з Головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Чарльзом Брауном. В ході розмови поінформував американського колегу про зміни в оперативно-стратегічній обстановці та обговорив поточні і найбільш критичні потреби Сил оборони України в озброєнні та військовій техніці

- розповів Сирський. 

Міноборони Естонії: росія не готова до контрнаступу у курській області 16.08.24, 16:39

За його словами, однією з тем розмови стосувалася надання воєнно-політичним керівництвом США сприяння у всебічному посиленні оборонних спроможностей Збройних Сил України.

Окрім того, головнокомандувач ЗСУ на завершення розмови подякував генералу Брауну за незмінну підтримку України в боротьбі з російським агресором.

Нагадаємо

У CNN з'ясували, що США мають обмежений запас ракет ATACMS для України і вважають, що їх краще використовувати для ударів по Криму.

Популярні

Новини по темі

Декомунізація? У російській Суджі "зник" пам'ятник леніну

 • 20731 переглядiв

Мавпяча віспа: в Україні є вакцина для груп ризику

 • 63953 переглядiв

лукашенко помилував 30 політв'язнів у білорусі

 • 12678 переглядiв

Сили ППО збили дві ворожі ракети над Дніпропетровщиною

 • 16380 переглядiв