syrskyi-i-heneral-ssha-braun-obhovoryly-nahalni-potreby-zsu

Сирський і генерал США Браун обговорили нагальні потреби ЗСУ

 • 20960 переглядiв

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Свірський та голова Об’єднаного комітету начальників штабів США обговорили нагальні потреби Збройних сил України.

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський провів розмову з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Чарльзом Брауном, під час якої сторони обговорили нагальні потреби українського війська. Про це Сирський повідомив у Telegram, пише УНН.

Вдруге протягом місяця мав розмову з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Чарльзом Куінтоном Брауном. Висловив вдячність за надзвичайно важливу військово-технічну допомогу: боєприпаси, керовані ракети та інженерну техніку. Кожна одиниця військової техніки та зброї проходить випробування у реальних бойових умовах, що зміцнює військовий потенціал наших партнерів,

- написав Сирський.

Деталі

Головнокомандувач повідомив, що нагальні потреби ЗСУ було обговорено з огляду на оперативну ситуацію на фронті та стратегічні завдання України.

Зі свого боку генерал Браун подякував за привітання з Днем Збройних сил США та українські ініціативи, які Україна інвестує в міжнародну безпеку.

Сирський: рф нарощує угруповання на напрямку головного удару на Харківщині, але цих сил недостатньо для прориву оборони30.05.24, 13:22

Популярні

Новини по темі

росіяни вдаряють по Херсону - ОВА

 • 20654 переглядiв

Україна та Швеція підписали безпекову угоду

 • 22642 переглядiв

В Україну повернули тіла 212 полеглих українських захисників

 • 22226 переглядiв