ukenru
sud-v-okupovanomu-krimu-areshtuvav-tretogo-zakhoplenogo-moryaka

Суд в окупованому Криму арештував третього захопленого моряка

 • 13283 переглядiв

КИЇВ. 27 листопада. УНН. Підконтрольний Кремлю Київський районний суд Сімферополя заарештував на два місяці старшого матроса катера "Нікополь" Андрія Оприска, затриманого у неділю на Азові. Про це у Facebook повідомляє журналіст Антон Наумлюк, передає УНН.

“Суддя Київського райсуду Сімферополя Віктор Можелянський заарештував на два місяці старшого матроса з катера „Нікополь“ Андрія Оприска”, — написав журналіст.

Раніше “Київський районний суд” Сімферополя в окупованому Криму заарештував на два місяці двох українських моряків — матроса катера “Нікополь” Сергія Цибізова та члена екіпажу буксира “Яни Капу” Віктора Варемеза.

Нагадаємо, 27 листопада в окупованому Сімферополі суд почав обирати запобіжний захід першому із 23 захоплених українських моряків.

Як повідомляв УНН, 25 листопада в районі Керченської протоки стався російський збройний напад і захоплення українських військових катерів "Бердянськ", "Нікополь" і буксира "Яни Капу", які здійснювали морський перехід з порту Одеса в порт Маріуполь - з Чорного в Азовське море, також були поранені і захоплені в полон члени їх екіпажів.

Українські Національні Новини

Політика