sud-priznachiv-trampu-zastavu-u-rozmiri-200-tisyach-dolariv-yaku-eksprezident-pogodivsya-splatiti

Суд призначив Трампу заставу у розмірі 200 тисяч доларів, яку експрезидент погодився сплатити

 • 835413 переглядiв

КИЇВ. 22 серпня. УНН. У понеділок суддя штату Джорджія схвалив заставу в розмірі 200 000 доларів для Дональда Трампа у справі про рекет, порушеній проти колишнього президента США в південному штаті. Ексголова країни погодився сплатити необхідну суму, пише УНН з посиланням на CNN.

Деталі 

Дональд Трамп погодився на заставу в розмірі 200 000 доларів США та інші умови звільнення після того, як його адвокати зустрілися з офісом окружного прокурора округу Фултон у понеділок.

Кілька співобвинувачених у масштабній справі про рекет у Джорджії також погодилися з умовами своїх угод про заставу з окружною прокуратурою в понеділок.

Юристи Трампа Тодд Бланш, Дженніфер Літтл і Дрю Фіндлінг зустрілися з офісом окружного прокурора в понеділок, перш ніж були оприлюднені деталі угоди про зобов'язання. 

Умови звільнення, викладені в наказі Трампа про зобов’язання, є ширшими, ніж ті, що викладені в інших ухвалених раніше в понеділок у справі.

На відміну від деяких з його співобвинувачених, колишньому президенту в наказі прямо заборонено використовувати соціальні мережі для нападу на його 18 співобвинувачених у справі, а також на будь-яких свідків і 30 не звинувачених співучасників змови.

«Відповідач не повинен вчиняти жодних дій, спрямованих на залякування будь-якої особи, яка, як йому відомо, є співобвинуваченим або свідком у цій справі, або іншим чином перешкоджати здійсненню правосуддя», — йдеться в ухвалі, підписаній суддею Верховного суду округу Фултон Скоттом Макафі.

«Вищезазначене включає, але не обмежується, публікації в соціальних мережах або репости публікацій, зроблених іншою особою в соціальних мережах», – йдеться в наказі.

Доповнення 

Справа про підрив виборів у окрузі Фултон стала першим випадком, коли умови звільнення Трампа включали грошову заставу та заборону на залякування через соціальні мережі.

Кримінальна справа – четверта, порушена проти експрезидента цього року. У попередніх випадках умови звільнення Трампа після арешту та очікування суду були здебільшого звичними.

Нагадаємо

Велике журі присяжних, яке заслухало докази по справі можливого втручання колишнього президента США Дональда Трампа у вибори 2020 року, повернуло суду обвинувальний акт по 10 пунктам.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У Запоріжжі пролунали вибухи - ЗМІ

     • 3700588 переглядiв

    Швейцарія розслідує спробу продажу танків для України - Bloomberg

     • 2285375 переглядiв