stav-vidomyi-finalnyi-spysok-hravtsiv-zbirnoi-ukrainy-z-futbolu-na-chempionati-yevropy-2024

Став відомий фінальний список гравців збірної України з футболу на чемпіонаті Європи-2024

 • 17721 переглядiв

Національна збірна України з футболу оголосила остаточний список з 26 гравців, які візьмуть участь у чемпіонаті Європи 2024 року, включаючи воротарів Георгія Бушана, Анатолія Трубіна та Андрія Луніна, захисників Миколу Матвієнка та Віталія Миколенка, півзахисників Андрія Ярмоленка та Олександра Зінченка, а також нападників Артема Довбика та Романа Яремчука.

Збірна України з футболу оголосила остаточну заявку гравців, які виступлять на чемпіонаті Європи-2024. Список гравців опубліковано на офіційному сайті УАФ, передає УНН.

Деталі

У травні Україна оголосила попередню заявку на Євро-2024, у яку увійшло саме 26 футболістів. Ця ж заявка могла стати остаточною — за умов відсутності змін від тренерського штабу збірної.

Подати заявку на чемпіонат Європи-2024 збірна України повинна була до 7 червня включно. В останній дозволений день тренерський штаб української збірної оголосив остаточну заявку на турнір.

Заявка збірної України на Євро-2024: список гравців

Воротарі: Георгій Бущан, Анатолій Трубін, Андрій Лунін.

Захисники: Микола Матвієнко, Юхим Конопля, Валерій Бондар, Олександр Тимчик, Віталій Миколенко, Ілля Забарний, Олександр Сваток, Максим Таловєров, Богдан Михайліченко.

Півзахисники: Андрій Ярмоленко, Микола Шапаренко, Володимир Бражко, Тарас Степаненко, Олександр Зубков, Георгій Судаков, Олександр Зінченко, Віктор Циганков, Михайло Мудрик, Сергій Сидорчук, Руслан Маліновський.

Нападники: Артем Довбик, Роман Яремчук, Владислав Ванат.

"Україно, вперед!": Укрпошта анонсувала нову марку на підтримку національної збірної з футболу07.06.24, 16:50

Популярні

Новини по темі

Армія РФ завдала ударів по шести громадах Сумської області

 • 24664 переглядiв

Через обстріли Нікопольщини загинув чоловік

 • 21701 переглядiв

На прем'єрку Данії напали у Копенгагені

 • 25117 переглядiв