ssha-naklaly-sanktsii-na-3-hromadian-kytaiu-ta-3-taiski-kompanii-cherez-kiberzlochynnu-merezhu-poviazanu-z-covid

США наклали санкції на 3 громадян Китаю та 3 тайські компанії через кіберзлочинну мережу, пов'язану з COVID

 • 25998 переглядiв

США запровадили санкції проти 3 громадян Китаю та 3 тайських компаній за причетність до кіберзлочинної мережі, пов'язаної з шахрайством, пов'язаним з COVID, погрозами вибухів та ботнетом, що викрадає комп'ютери, завдаючи значних фінансових збитків.

США ввело санкції проти трьох громадян Китаю та трьох тайських компаній у зв'язку з причетністю до мережі кіберзлочинців, пов'язаним з COVID. Про це повідомляє Reuters, передає УНН.

Деталі

Міністерство фінансів США оголосило про введення санкцій проти трьох громадян Китаю та трьох тайських компаній у зв'язку з їх причетністю до мережі кіберзлочинців, пов'язаної зі шахрайством, пов'язаним з COVID, та загрозами вибуху. Ця мережа, за словами міністерства, спричинила уряду значні фінансові збитки, коштуючи мільярди доларів.

Санкції також були застосовані до фізичних осіб і компаній, що базуються в Таїланді, через їхню діяльність, пов'язану з ботнетом 911 S5. Цей ботнет, як заявило Міністерство фінансів, захоплював комп'ютери та використовував їх для відстеження кіберзлочинців, спрямовуючи свою діяльність на комп'ютери жертв, а не на пристрої зловмисників.

США планують ввести нові санкції проти Ірану після нападу на Ізраїль17.04.24, 03:58

Популярні

Новини по темі

Пожежа в Сумах: з палаючого будинку врятовано двох людей

 • 59061 переглядiв

Ворожі БпЛА рухаються на Кіровоградщину

 • 58214 переглядiв