ukenru
sogodni-viznachatsya-ostanni-pivfinalisti-ligi-chempioniv

Сьогодні визначаться останні півфіналісти Ліги чемпіонів

 • 11083 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. Чвертьфінальна стадія Ліги чемпіонів УЄФА продовжиться двома матчами: "Барселона" – "Ювентус" і "Монако" – "Борусія" Дортмунд, передає УНН.

"Барселона" – "Ювентус". Туринці в першому матчі на своєму полі перемогли з рахунком 3:0, проте "Барселона" виграла 15 попередніх єврокубкових матчів на "Камп Ноу".

Також підопічні Луїса Енріке вже мають досвід відігрівання 3 та більше голів - у 1/8 фіналу каталонці перемогли після поразки від "ПСЖ" з рахунком 0:4 (6:1).

Зазначимо, що у каталонців відбув дискваліфікацію Серхіо Бускетс, котрий зможе вийти на поле.

"Монако" – "Борусія". Мбаппе в першому матчі зробив дубль, і "Монако" зробив мінімальний заділ перед другим протистоянням - 3:2.

Господарям не допоможе дискваліфікований Фабіньо, а Бакайоко, навпаки, відбув дискваліфікацію. Дортмудці можуть розраховувати на Ройса, який видужав.

Зауважимо, що "Монако" в цьому єврокубковому сезоні на своєму полі не програвав: 5 перемог при 1 поразці.

Нагадаємо, що першими півфіналістами Ліги чемпіонів стали мадридські клуби – "Реал" і "Атлетіко".

Як повідомляв УНН, перед матчем Ліги чемпіонів у Дортмунді пролунали три вибухи біля автобуса дортмундського клубу, тому поєдинок був перенесений на наступний день. Окрім того, постраждав захисник "Борусії" Марк Бартра. Захисник проведе місяць без футболу.

Українські Національні Новини

Спорт