skinuti-aviabombi-na-berislav-zrosla-kilkist-postrazhdalikh

Скинуті авіабомби на Берислав: зросла кількість постраждалих

 • 216609 переглядiв

КИЇВ. 25 вересня. УНН. З'явилась уточнена інформація щодо обстрілу ворогом Берислава. Через російський авіаудар по ЖЕКу загинули двоє людей, передає голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, пише УНН.

Цитата

"Травми несумісні з життям отримав 73-річний чоловік та 70-річна жінка. На момент ворожого удару вони перебували у приміщенні. Ще двоє людей – поранені. 55-річний чоловік знаходиться у вкрай тяжкому стані. У нього перелом плеча, поранення грудної клітки та живота. Також до лікарні доставили 59-річну жінку з травмами спини та ніг. Потерпілим надається медична допомога", - повідомив Прокудін.

Доповнення

Як раніше повідомляв УНН, ворог зранку атакував авіацією Берислав, скинувши на місто чотири бомби. Окупант влучив у житловий будинок та будівлю житлово-експлуатаційної контори.

Внаслідок ранкового обстрілу Херсона армією рф з тимчасово окупованого лівого берега на одному з підприємств виникла пожежа. Горіло на площі приблизно 500 м кв.

Російські війська за минулу добу 87 разів обстріляли Херсонську області, уночі вдарили по Херсону, а під ранок - по селах Ольгівка та Львове, відомо про двох загиблих та 11 поранених за добу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти готують мобілізацію на півдні – Центр нацспротиву

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Скинуті авіабомби на Берислав: зросла кількість постраждалих

     • 216609 переглядiв

    На території Придністров'я виявили уламки ракети С-300

     • 229465 переглядiв

    Тепла погода у Києві встановила новий рекорд

     • 641343 переглядiв