ukenru
shakhraya-scho-vigotovlyav-zakordonni-dokumenti-zatrimali-na-bukovini

Шахрая, що "виготовляв" закордонні документи, затримали на Буковині

 • 6614 переглядiв

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Буковинські поліцейські викрили шахрая, який "виготовляв" документи для виїзду до країн Європи. Про це УНН повідомили у прес-службі поліції Чернівецької області.

Встановлено, що зловмисник розмістив оголошення в мережі Інтернет про те, що може допомогти у виготовленні документів для виїзду за кордон, звісно ж за винагороду. Оголошенням скористалася 29-річна мешканка селища Кельменці. У телефонній розмові сторони обговорили умови з оформлення документів для виїзду до Польщі. Але для початку шахрай затребував передоплату за свої послуги. Жінка перерахувала через термінал незнайомцю 4600 гривень після чого зв'язок із шахраєм зник.

У ході розслідування, правоохоронцям вдалося знайти докази причетності до шахрайства 18-річного мешканця Ківерцівського району Волинської області. До того ж зловмисника зафіксували камери банкомату, з якого він знімав перераховані кошти.

Слідчі інкримінують хлопцю правопорушення за ч.1 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Крім цього, поліцейські перевіряють причетність зловмисника до вчинення аналогічних злочинів на території краю.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП