rumunski-protestuvalnyky-planuiut-zablokuvaty-shche-odyn-punkt-propusku-na-kordoni-z-ukrainoiu

Румунські протестувальники планують заблокувати ще один пункт пропуску на кордоні з Україною

 • 30577 переглядiв

Румунські протестувальники, серед яких автоперевізники та фермери, планують заблокувати пункт пропуску Халмеу-Дякове на румунсько-українському кордоні, що, ймовірно, вплине на рух вантажівок. Блокада, однак, не вплине на рух легкових автомобілів та автобусів.

Румунські протестувальники планують сьогодні перекрити ПП "Халмеу-Дякове" на румунсько-українському кордоні, попередили у Держмитслужбі 17 січня, пише УНН.

Деталі

"За попередньою інформацією румунської сторони, ... зранку 18 січня перед пунктом пропуску "Халмеу-Дякове" зі сторони Румунії розпочнеться акція місцевих автоперевізників та фермерів. Протестувальники планують перекрити рух вантажівок, тож може бути тимчасово обмежено або заблоковано рух вантажного транспорту", - повідомили у відомстві у Telegram.

При цьому, як вказано, блокада не стосуватиметься руху легкового транспорту та автобусів.

Після отримання офіційного підтвердження блокування пункту пропуску "Халмеу-Дякове" обіцяють поінформувати додатково про роботу ПП та ймовірні терміни страйку.

Доповнення

Румунські протестувальники вже блокують два пункти пропуску з Україною – "Сірет-Порубне" та "Вікову-де-Сус – Красноїльськ".

Блокада на кордоні з Румунією: лише одиниці вантажівок перетинають кордон18.01.24, 08:49

Юлія Шрамко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У небі над Україною вночі знищили 22 з 33 ворожих "шахедів"

     • 24666 переглядiв