rosiya-popri-sanktsiyi-prodovzhuye-viroblyati-dalekobiyni-raketi-povitryani-sili-zsu

Росія попри санкції продовжує виробляти далекобійні ракети – Повітряні Сили ЗСУ

 • 1243551 переглядiв

КИЇВ. 17 червня. УНН. Попри міжнародній санкції росі продовжує виробництво далекобійних ракет. Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, передає УНН.

Цитата

"Ще з весни минулого року говоримо про те, що росія буде виготовляти і застосовувати далекобійну зброю, далекобійні ракети, які будуть діставати далеко всередину України. З того часу змінилось тільки те, що росія використала великий арсенал восени і взимку і продовжує зараз виробництво ракет вже в умовах санкцій. Вона продовжує виготовляти ракети. Вже 11 пакетів санкцій. Можна було уже після 3-4 пакету призупинити це виробництво, вплинути на це, але росія використовує далі усі можливості для того, щоб в обхід санкцій отримувати комплектуючі і виробляти нові ракети», - повідомив Ігнат.

За його словами, рф послуговується контрабандою з дружніх до неї країн. Змінити ситуацію можна лише посиливши контроль за товарами військового призначення, щоб вони не могли потрапляти в рф в обхід санкцій через треті країни.

Також він наголосив на необхідності посилення системи ППО України за рахунок ЗРК Patriot та систем SAMP/T. Їх потрібно більше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рівень ракетної загрози знов підвищено: ворог тримає на чергуванні у морях носії “Калібрів”

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Ворог вночі та зранку обстрілював Сумщину

     • 1196697 переглядiв