rosiya-aktivizuvala-operatsiyi-u-nizhniy-techiyi-dnipra-na-khersonschini-britanska-rozvidka

росія активізувала операції у нижній течії Дніпра на Херсонщині - британська розвідка

 • 122756 переглядiв

КИЇВ. 19 вересня. УНН. росія ймовірно активізувала свої військові операції у пониззі Дніпра в Херсонській області, зазначають аналітики у черговому звіті на основі розвідданих Міноборони Великої Британії, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що протягом першої половини вересня цього року тривалі запеклі бої навколо островів у пониззі Дніпра в Херсонській області, де наразі проходить лінія фронту.

“Обидві сторони розпочали рейди з групами на невеликих човнах проти островів та протилежних берегів річки. Існує велика ймовірність того, що російські операції в цьому районі активізувалися після того, як цей сектор перейшов під відповідальність новоствореного 40-го армійського корпусу”, - повідомляють у британській розвідці.

У Міноборони Британії зазначають, що кількість задіяних сил відносно невелика порівняно з іншими фронтами, але обидві сторони вважають цей район стратегічно важливим.

Це також дає можливість відволікти підрозділи противника від інтенсивних бойових дій у Запорізькій та Донецькій областях, вказали у розвідці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Херсонському напрямку українські воїни наносять ураження по тилах противника – Генштаб

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Львівщині у лісі знайшли уламки ворожого "шахеда"

     • 253503 переглядiв

    Танки M1 Abrams невдовзі надійдуть в Україну - Остін

     • 169814 переглядiв