rosiiany-pryvezly-na-okupovanu-donechchynu-studentiv-z-yakutii-tsentr-natssprotyvu

росіяни привезли на окуповану Донеччину студентів з якутії - Центр нацспротиву

 • 30231 переглядiв

Окупаційна влада Донецької області організувала пропагандистський концерт за участю студентів з Якутії, щоб посилити російські наративи про "єдиний народ" і "визвольну війну" в окупованій Україні.

На Донеччині окупаційна влада влаштовує пропагандистські концерти за участю студентів з якутії. Про це повідомили у Центрі національного спротиву, пише УНН.

Деталі 

В Докучаєві на ТОТ Донеччини росіяни влаштували "концерт дружби з якутією". Для цього окупаційна адміністрація регіону привезла до міста делегацію з арктичного державного інституту культури з м. якутія, рф

- резюмували в Спротиві.

Для посилення пропаганди окупанти готують концерти росіян на захоплених територіях України - Центр нацспротиву09.02.24, 16:56

Зазначається, що задля звітності перед московськими кураторами окупанти змусили місцеву молодь взяти участь в організації спільного концерту з якутами. Під час заходу лунали типові російські наративи про "один народ" та "визвольну війну".

Нагадаємо

Голова Запорізької ОВА Іван Федоров заявив, що росіяни продовжують знищувати національну ідентичність дітей з окупованих територій та виховувати їх як "гарматне м'ясо" для рф.

Популярні

Новини по темі

Європа стикається з падінням народжуваності - Reuters

 • 26508 переглядiв

На Київщині дитина проковтнула кулю

 • 24734 переглядiв

На Волині вилучили партію наркотиків на мільйон гривень

 • 22303 переглядiв