rosiiany-probuvaly-atakuvaty-na-kilkokh-napriamkakh-sytuatsiia-na-fronti-vid-henshtabu

росіяни пробували атакувати на кількох напрямках: ситуація на фронті від Генштабу

 • 34305 переглядiв

Противник завдав 4 ракетних та 69 авіаційних ударів, здійснив 50 обстрілів позицій українських військ та населених пунктів. Українські війська відбили численні атаки та завдали ударів по 9 місцях зосередження противника.

Протягом доби відбулось 59 бойових зіткнення. Загалом ворог завдав 4 ракетних та 69 авіаційних ударів, здійснив 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генерального штабу ЗСУ, повідомляє УНН

Деталі 

Як повідомляється, на Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін. 

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить диверсійно-розвідувальну діяльність, здійснює обстріли населених пунктів з території рф, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону України. 

На Куп’янському напрямку нашими захисниками відбито 7 атак біля Синьківки Харківської області, де ворог намагався прорвати оборону наших військ. 

На Лиманському напрямку нашими захисниками було відбито 4 атаки в районах Тернів, Ямполівки Донецької області та ще 6 атак поблизу Білогорівки Луганської області, де ворог намагався прорвати оборону наших військ. 

На Бахмутському напрямку Силами оборони відбито 5 атак поблизу Богданівки, Іванівського та Кліщіївки Донецької області, де ворог безуспішно намагався покращити тактичне положення. 

На Авдіївському напрямку нашими захисниками відбито 5 атак біля Новобахмутівки, Степового, Авдіївки та ще 9 атак південніше Сєверного, Первомайського та Невельського Донецької області, де ворог безуспішно намагався прорвати оборону наших військ.

На Мар’їнському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах  Георгіївки та Новомихайлівки Донецької області, де окупанти 3 рази безуспішно намагалися покращити тактичне положення. 

Фітьо про захоплення Крохмального: Сили оборони перейшли на більш підготовлені рубежі21.01.24, 10:26

На Запорізькому напрямку, як повідомляється, нашими захисниками відбито 4 атаки західніше Вербового та Роботиного Запорізької області, де ворог безуспішно намагався відновити втрачене положення. 

Ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, противник здійснив 6 безуспішних штурмів позицій наших військ, вказали в Генштабі. 

Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 9 районах зосередження особового складу, озброєння і військової техніки противника.

Підрозділами ракетних військ завдано ураження по 1 пункту управління, 3 артилерійських засобах та 1 засобу ППО противника

 - йдеться у зведені Генштабу.

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Німеччині відбулися акції проти режиму путіна в рф

     • 30354 переглядiв